Laten we afspreken!

We houden het eenvoudig...

Jij stuurt mij een bericht, ik neem contact met je op. Simpel!

Typ hier je volledige naam

Vergeet niet je naam in te vullen!

Jouw email adres zal nooit met derden worden gedeeld

Vergeet niet je email adres in te vullen!

Ben je hier via een bestaande klant van M-Producties terecht gekomen? Vermeld dan de naam in dit veld.

FAQ

 • Wat is het verschil tussen een Custom website en een Wordpress website?

  Er zijn veel verschillen, maar in grote lijnen komt het hier op neer: Wordpress is een gratis open-source CMS platform. het werkt op basis van een database en is in eerste instantie ontwikkeld als blog-systeem. In de loop van de jaren heeft het zich ontwikkeld tot een volledig website platform dankzij thema's en plugins. Hierin ligt gelijk de kracht en de kwetsbaarheid van dit CMS (Content Management System).

  De kracht van het systeem zit 'm in het feit dat er zeer veel ontwikkelaars zijn die hun diensten beschikbaar maken via plugins. Dit is een stukje software wat je binnen Wordpress installeerd. Denk hierbij aan boekingssystemen, online shops, CRM enz.

  De kwestbaarheid zit 'm tevens in deze plugins en thema's. Bij een Wordpress site ben je afhankelijk van de kwaliteit van deze software. Als deze door de ontwikkelaar/Developer niet goed wordt onderhouden dan is je site in potentie kwetsbaar voor hackers. Dat is ook de reden waardoor ik een onderhoudscontract aan raadt als je keuze valt op een Wordpress site.

  Een Custom site werkt op basis van het frameword Foundation (ZURB) en heeft niet als kern een database, thema's en plugins maar heeft HTML als basis. Klinkt ingewikkeld, maar het grootste verschil is dat je hier niet te maken hebt met externe ontwikkelaars. Hier heb ik als webdesigner veel meer controle en is het geheel veel minder kwetsbaar voor met name hackers.

 • Waarom is een Custom site duurder?

  Omdat een Custom site compleet vanaf de grond wordt opgebouwd gaat hier veel meer tijd in zitten dan een Wordpress site, waar een groot deel van de site wordt bepaald door reeds ontwikkelde thema's en plugins.

  Het voordeel is dat ik controle heb over de kleinste details. Een custom site kan ik b.v. compleet aanpassen aan jouw huisstijl. Knopje 10 pixels breder? Dat kan. Tekstblok schuin naar beneden laten animeren tijdens het scrollen? Dat kan. Een compleet andere inhoud van je site voor mobiele devices? Dat kan.

  Kortom: als je een gegarandeerd unieke site nodig hebt, dan is een Custom site een goede keuze!

 • Kan (of moet) ik mijn site zelfstandig bijhouden?

  Bij zowel een Wordpress site als een Custom site is dat mogelijk!

  Wordpress heeft een eigen CMS (Content Management System) waarmee je jouw site inhoudelijk kan bijwerken. Dit systeem vergt wel enige technische kennis of gevoel. Mocht je dit te ingewikkeld vinden dan kan ik deze inhoudelijke taken ook van je overnemen.

  Een Custom site heeft een CMS wat ik zo eenvoudig om technisch kan maken als gewenst. Ik heb hier volledig de controle over de werking en uitstraling en kan het geheel aanpassen aan jouw kennisnivieau of wensen.

  Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik de complete regie van je site overneem.

 • kan ik ook los een hosting pakket bij je afnemen?

  Helaas... een hosting pakket is alleen in combinatie met een Wordpress of Custom site. Maar als je dit combineerd met je website dan ben je wel gegarandeerd van een hosting die op de juiste manier is ingesteld voor jouw wensen, inclusief dagelijke back-ups, email, beveiliging dmv. gratis SSL en een fysieke server lokatie in Nederland.

Deze site gebruikt cookies. Wel minimaal hoor…