Werkwijze

Fase 1Aanmelding

Persoonlijk contact werkt het beste. Nadat u het contactformulier hebt ingevuld zal ik zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen.

We nemen uw wensen door en bespreken ook technische details als hosting en gebruik van social media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram enz.

Naar aanleiding van dit gesprek krijgt u een ontwerp voorstel ontwerpen waarop u kunt reageren. Dit ontwerp (test site) worden bij voorkeur op bij uw eigen host op de server gezet. Dit i.v.m. specifieke functionaliteit van uw host.

Nadat we gezamenlijk een blauwdruk zijn overeengekomen gaan we verder…


Fase 2Ontwerp

De uiteindelijke keuze wat betreft vormgeving, lettertype, lay-out, kleurgebruik e.d. zal definitief en leidend zijn voor het verdere ontwerp-traject. Ingrijpende wijzigingen hierop in een later stadium zullen buiten het standaard aanbod tegen een uurtarief verrekend worden. Dit zal ik van tevoren aangeven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

U levert de teksten en het beeldmateriaal (foto's, logo's e.d.) aan die op de website geplaatst moeten worden.Waar niet voorhanden zal er standaard tekst (Lorum Ipsum) en/of standaard afbeeldingen (placeholders) gebruikt worden.

Als de structuur van de site helder is krijgt u ook al toegang tot de administratiepagina van uw site. Daar kunt u al werken aan de uiteindelijke inhoud (tekst en beeld) van uw site.


Fase 3Oplevering

Nadat u akkoord bent gegaan met de laatste versie wordt de website bij uw eigen host 'live'.

Uw website is klaar en publiekelijk toegankelijk. U heeft zelf controle over de inhoud van uw website via het CMS (Content Management System). U bent vanaf dit punt zelf geheel verantwoordelijk voor de site.

Natuurlijk kunt u nog wel bij M-Producties terecht voor vragen en ondersteuning. Er zijn verder geen lopende servicekosten of kosten voor een abonnement. Zoals het hoort!

Mocht u na de oplevering in de loop van de tijd extra pagina's en/of nieuwe functies willen toevoegen dan geldt hiervoor het standaard uurtarief.

Deze site maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.