Over mij

Webdesigner Merijn Dijkstra

Van oorsprong ben ik een professionele zanger en theatermaker. Nu vraag je je waarschijnlijk af: “Huh, wat heeft dat te maken met webdesign en webontwikkeling?”

Eigenlijk vrij veel. Laat me het uitleggen.

Hoewel webdesign en webontwikkeling voornamelijk met techniek en programmeren te maken lijken te hebben, geloof ik dat er meer nodig is om een goede website te creëren: interactie en persoonlijk contact. En laat dat nu net mijn specialiteit zijn als zanger en theatermaker!

Ik heb weinig woorden nodig om te begrijpen wat er nodig is voor een succesvolle samenwerking en ik ben flexibel in mijn aanpak. Creatief en onconventioneel denken is voor mij vanzelfsprekend. Bovendien ben ik goed in luisteren en oppikken wat er tussen de regels door wordt gezegd.