Diensten

Wordpress

Wordpress is een veel gebruikt open source content management systeem en werkt op basis van templates (thema’s) en plugins.

Via het bij bijgeleverde CMS (Content Management Systeem) beheer je grotendeels zelf je site.

De basis van je Wordpress site wordt door mij ontworpen, geinstalleerd en ingesteld. Denk hierbij aan typografie, kleurgebruik, plugins, thema's, beveiliging etc.

Als je gebruik wilt maken van een Wordpress site dan dien je wel wat ervaring met dit systeem te hebben. Zonder deze basiskennis is het niet al te moeilijk om je site plat te leggen...

Een Wordpress site is vrij snel te realiseren. Dat vertaalt zich ook in de kosten.

Een Wordpress site heb je al vanaf € 295,-*

Custom website

Een custom website biedt meer mogelijkheden dan een Wordpress site en heeft een geheel unieke uitstraling. Van jouw site is er geen tweede!

Aangezien hier niet gebruik wordt gemaakt van standaard thema's, plugins en templates zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Een custom website is tot op het kleinste detail aan te passen aan b.v. de huisstijl van jouw bedrijf en wordt gebouwd op basis van het framework Zurb Foundation 6.

Bij een custom site wordt een custom CMS geleverd. Deze is zeer gebruikersvriendelijk en vereist geen technische kennis om te beheren. Het wordt aangepast aan jouw kennisniveau en geeft toegang tot alle belangrijke zaken van jouw website.

Een Custom site heb je al vanaf € 795,-*

Onderhoud

Een onderhoudscontract is voor zowel Wordpress als Custom sites van toepassing.

Thema's en plugins dienen goed bijgehouden te worden en ontvangen regelmatig updates ivm beveiliging en functionaliteit.

Het internet is een snel ontwikkelend medium. Wat nu up-to-date is, loopt over een half jaar achter. Het is daarom aan te raden je website regelmatig bij te houden. Als dit niet vakkundig gebeurt loop je het gevaar dat je site offline gaan.

Ik hou je site maandelijks goed in de gaten, draag zorg voor de updates, beveiliging waar nodig en maak regelmatig een backup.

Een contract heb je al vanaf € 120,- p/j*

Hosting

Heb je nog geen host om jouw website te plaatsen? Dit kan ik voor jou verzorgen!

Ik plaats je website op een server die fysiek in Nederland staat. Deze servers zijn razend snel (SSD). Een gratis SSL certificaat wordt bijgeleverd. Ook krijg je er een eigen mailbox bij!

Dit alles kan je via een eigen controle paneel (DirectAdmin) zelfstandig bijhouden. Mocht je gaandeweg vragen hebben dan kan je via dit controle paneel vragen stellen en support tickets openen.

Een hostingpakket wordt alleen in combinatie met een Wordpress of Custom site aangeboden. Afhankelijk van jouw wensen stel ik een pakket op maat voor je samen.

Een Hosting pakket heb je al vanaf €4,99 p/m*

Online webshop

Je wil jouw producten of diensten online te koop aanbieden?

Bij alle pakketten is er de mogelijkheid om een webshop te integreren. Voor Custom websites maak ik veelal gebruik van Ecwid. Voor Wordpress sites is WooCommerce de beste keuze.

Beide shopping systemen bieden uitgebreide mogelijkheden en kunnen volledig zelfstandig beheerd worden. Ook bieden ze diverse betaalmogelijkheden voor jouw klanten zoals iDeal, creditcard of Klarna. Wel zo handig!

Het integreren van een online webshop biedt enorm veel mogelijkheden. Vandaar dat ik geen prijsindicatie kan geven. Dat hangt echt af van de complexiteit van jouw diensten en aabod.

Neem dus vooral contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.
De bedragen zijn een indicatie en kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk de grootte van het project, de complexiteit van de website en de wensen van de gebruiker.

Aan de genoemde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze site gebruikt cookies. Wel minimaal hoor…